Curs de arta pentru copiii din Sulina

Copiii din Sulina au vacanta ca si ceilalti. Dar unii nu pleaca nicaieri. Ne dorim sa le facem si lor vacanta frumoasa. Am gasit la Sulina multi copii minunati pentru care dorim sa organizam in perioada 15-19 august 2016, un curs de introducere in arta, curs predat de profesori de la Liceul de Arta. La sfarsit vom organiza o expozitie cu lucrarile lor.
In acest context dorim sa va solicitam sustinerea, pentru a putea oferi acestor copii cate un set complet de materiale de pictura. Acestea vor fi folosite pe parcursul evenimentului si le vor ramane dupa aceea.
In acest moment avem in vedere 25 de copii cu diverse varste,de la 5 la 14 ani. Pretul unui pachet de culori complet pentru un copil este de 100 de lei, incluzand bloc de desen, acuarele, pensule, creioane colorate. Va rugam sa ne ajutati sa le oferim copiiilor din Sulina putina culoare! Veti primi recunostinta lor si cate un desen minunat!

Puteti dona direct in cont sau cash, cum doriti! Veti primi chitanta pentru donatie. Direct in cont: RO92 RZBR 0000 0600 1820 9905, cont deschis la Raiffeisen Bank- Sucursala Gara de Nord, pe numele Asociatia Montage, cod fiscal 35152370.Pentru cash aici si aici.

sulinasiulina2

Lasă un comentariu