Just Motors, dealer autorizat Yamaha, Suzuki si Kymco

Abia veniti pe lume, o parte Suzuki, o parte Yamaha, o picatura de Kymco si mult entuziasm, ne face placere sa va anuntam deschiderea noastra din cea de-a treia zi a lunii gustar.

Asadar, incepand de miercuri,  3 august a.c, suntem incantati sa va primim la showroom-ul nostru din Bucuresti, Strada Turnu Magurelenr. 270 D, sector 4.

just motors

 

Just Motors, dealer autorizat Yamaha, Suzuki si Kymco îşi deschide porţile primului centru moto propriu din Bucureşti. Localizat în partea de sud a oraşului, într-o zonă aflată în plină expansiune, Just Motors pune la dispoziţia clienţilor săi un centru moto complet, cuprinzând un showroom de peste 120 mp, atelier service şi mai ales servicii şi asistenţă la nivelul celor mai îndrăzneţe aspiraţii ale pieţei auto.Pe lângă cele trei mărci renumite, în showroom-ul Just Motors sunt disponibile sau pot fi comandate produse din cunoscuta reţea Louis (louis.de), precum şi alte echipamente apreciate, ca IXS, Shark, Shima, Mugenrace, Bering, iar lista nu se opreşte aici. Just Motors îşi propune să devină prima alegere a oricărui motociclist, începător sau experimentat, de la motocicletă până la cel mai mic detaliu de întreţinere, de la echipamentul de bază până la siguranţa fără compromisuri.

Un “one-stop-shop” pentru motocicleta si motociclist. Just Motors poate fi gasit cu usurinta in str. Turnu Măgurele nr. 270 D, sector 4, la parterul Cavar Center.

Pentru detalii şi localizare, accesaţiwww.justmotors.ro sauwww.facebook.com/justmotors.ro .

„Incepand din 3 August 2016, vom fi aici pentru ca mersul pe motocicleta sa fie intotdeauna o bucurie. Just Live, Feel, Ride!”a declarat Dan Teodorescu, Managing Partner pentru sportextrapress.

La Just Motors, Yamaha te echipează! La orice Tricity achiziţionat, poţi alege ACCESORII ORIGINALE pentru acesta în valoare de 400 Euro (TVA inclusă). În plus, mai primeşti cadou o cască SHARK şi o jachetă ALPINESTARS. Oferta este valabilă pana la 30 Septembrie 2016, în limita stocului disponibil. În cazul în care accesoriile alese de client depăşesc suma de 400 Euro (TVA inclusa), clientul va plăti diferenţa. Pentru cască şi jachetă, clientul va informa dealer-ul cu privire la dimensiunile dorite. Modelele de cască si jachetă oferite cadou sunt la discreţia dealerului. De asemenea, casca şi jacheta oferite cadou nu pot fi schimbate pentru alte modele, indiferent dacă acestea sunt mai scumpe, mai ieftine sau la acelaşi preţ.

yamaha

Lasă un comentariu