Telepatia ar putea salva Romania

Zi istorica pentru Romania.

Ieri, 26.09.2013, autoritatea judecatoreasca romana a recunoscut in mod implicit existenta capacitatilor extrasenzoriale, a telepatiei. O problema de o deosebita importanta pentru omenire, studiata de zeci de ani sau poate chiar de secole de filosofi si savanti, dar care, pana in prezent, nu a putut fi deslusita si inteleasa in resorturile ei intime, a devenit clara.De o claritate care permite sa fie administrata ca proba in justitie si in baza ei sa se ia decizii si sa se pronunte sentinte.

Savantii si institutele de cercetari inaintate din Statele Unite ale Americii, din Federatia Rusa, ca sa vorbim doar de cei mai avansati, experimenteaza pentru a descoperi, folosind uriase resurse umane si materiale, ceea ce in Romania se gaseste pe toate drumurile si este folosit pentru infractiuni marunte. Ganditi-va ce arma teribila este controlul mintii, al vointei oamenilor? Cat ar plati tarile civilizate si avansate sa detina o astfel de capabilitate si la ce ar folosi-o? Fara sa mai discutam ca cel sau cei dotati cu o astfel de capacitate ar fi considerati eroii neamului si ar trai in siguranta si maximum de confort.

La noi insa, tara in care geniile si persoanele inzestrate mor la colt de strada, detinerea unui astfel de talent este considerata infractiune. Avand in vedere situatia Romaniei, atat in plan intern cat si in plan extern, lipsurile materiale si deficitul de imagine cu care se confrunta, stapanirea telepatiei ar fi o mana cereasca.

Am putea influenta stand in fotoliu, doar cu puterea mintii, obtinerea de imprumuturi fara dobanda, intrarea in spatiul Schengen, acces la tehnologie avansata si resurse energetice, eradicarea saraciei, ridicarea nivelului educational, diminuarea infractionalitatii si a evaziunii fiscale si multe alte beneficii. Fiind o tara pasnica care nu a cotropit niciodata teritorii straine si nu a nutrit visuri de mare putere, ne putem limita doar la avantajele mentionate.  Iar noi ce am facut? Am condamnat la cinci ani de puscarie o persoana inzestrata cu calitati exceptionale, in loc sa o determinam sa actioneze in favoarea Romaniei. Ar putea fi dovada de prostie, invidie, nepasare sau pur si simlu desconsideratie fata de talentele multiple si exceptionale nascute in acest spatiu.

Cine are mult nu pretuieste ce are. La fel se intampla si cu istoria, traditia, limba. Si pentu final am ales un citat din opera unui mare scriitor de expresie engleza, tradus si in limba noastra. “Bravos natiune, halal sa-ti fie”.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: