eJobs

Casa Mihnea, angajeaza Asistent Manager.

CANDIDATUL IDEAL:

Carnet de conducere categoria B
Disponibilitate pentru program full-time

RESPONSABILITATI / BENEFICII:
Am sa-ti spun exact ce vreau si ce ofer. Fara o ordine anume, am sa insir “istoria” postului si astfel, daca consideri ca te incadrezi, macar 80-90% intr-o prima faza (deh…nimeni nu-i perfect !), te rog sa-mi trimiti mail de raspuns:
1. Va fi fara carte de munca. Nu-mi place sa dau bani la stat mai mult decat e strict necesar.
Daca vrei totusi asigurari sociale “iti rupi un banutz” pe luna si te bagi la pilonu’ X. Probabil cu 50ron/luna esti mai asigurata decat daca as trimite eu jumatate din leafa ta la stat! … si by the way… se spune ca in 2030 asigurarile de stat (adica pensia), vor intra in colaps, pentru ca ”decretzeii” (daca stii ce-i aia) vor ajunge la varsta pensionarii,iar cei care muncesc vor trebui sa le asigure pensia si lor.
2. Programul incepe dupa-amiaza pt. ca atunci ma trezesc, dar nu sunt atat de puturos pe cat pare! Hahaha! Muncesc toata noaptea. In plus clientii mei vin dupa-amiaza si seara. Una din activitati este vanzarea de terenuri ; adica investitii “pe viata”. Familiile trec pe la mine “pe-ndelete”, dupa serviciu.
3. LEAFA: Incepi cu 300 Euro cash ca secretara. Program aproximativ 14.00-22.00. Pe masura ce incepi sa inveti cu adevarat sa ma ajuti si incepi sa gandesti independent leafa urca la 500 E . De tine depinde cat de repede inveti. Eu am interesul sa te antrenez !
4. Leafa nu depinde de vanzari sau alte target-uri. Si la cuantumul asta …..nici de criza economica! Asta inseamna ca atunci cand criza va trece (pentru ca va trece), leafa va creste.

Mai multe detalii, gasiti aici

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: