Concert Petre & Kindlein mai au un singur Doors în Yellow Club

Petre & Kindlein mai au un singur Doors în Yellow Club

Daniel-Silvian Petre și Emil Kindlein concertează în Yellow Club, sâmbătă, 26 martie, de la ora 20.00. Evenimentul “Mai am un singur Doors” anunță lansarea, la editura Blumenthal, a unei antologii omonime de poezie patriotică.

Pe scena Yellow Club se vor afla Mihai Eminescu, Jim Morrison, Ileana Mălăncioiu, Tom Waits, dar și Lucian Blaga, Maria Tănase, Janis Joplin sau Kurt Cobain – prin versurile traduse și adaptate de cei doi artiști.

Evenimentul este inclus în seria Acoustic Experience pe care cei doi au început-o în urmă cu mai bine de un an, susținând concerte în București, Timișoara, Baia Mare, Cluj sau Iași.

Din 2009, Daniel-Silvian Petre (voce, blues harp, blockflote) și Emil Kindlein (chitara, voce, harp) au înregistrat impreună două albume – Overdose și Napalm d’Or, după texte publicate în volumele omonime ale lui Daniel-Silvian Petre, apărute la editura Blumenthal.

În această primăvară, Blumenthal pregătește lansarea antologiei de poezie patriotică „Mai am un singur Doors”, ce va conține poeme scrise de unii dintre cei mai importanți poeți români post-decembriști, printre care Aida Hance, Anca Mizumschi, Bogdan Stoian, Daniel-Silvian Petre, Mihail Gălățanu, Răzvan Țupa sau Cosmin Perța.

Menită să înlesnească apariția cărților unor autori nedreptățiți de nepăsarea și paranoia literară a vremurilor comuniste, dar și de dictatura financiară a lumii literare capitaliste, Blumenthal a publicat volume precum: “Lucrătorul Ostenit”, de Nicu Vladimir, și “Overdose & Napalm D’or”, semnat Daniel Silvian Petre.

Petre & Kindlein „Mai am un singur Doors”

Yellow Club (Str. Lucrețiu Pătrășcanu 1)

26 martie, ora 20.00

Preț intrare: 10 lei

Rezervari si detalii: 0771.56.54.59

Pentru mai multe informații: www.yellowclub.ro și www.petre-kindlein.ro

Eveniment cu sprijinul: CityFM (www.cityfm.ro), Șapte Seri (www.sapteseri.ro) și Blumenthal (www.blumenthal.ro)

 

 

 

 


Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: