Seara de chitara clasica si evergreen-uri in Deja Fu…

nr-12

Seara de chitara clasica si evergreen-uri in Deja Fu…

Sambata, 28 martie 2009 Trupa No.12 formata din Mihai Melinescu si Tudor Anghelescu, vor concerta in bar Deja Fu… din Bulevardul Ferdinand nr. 53-55, incepand cu ora 20:30.
Cântă împreună încă din liceu, de pe la serbări şi bairame,
repertoriul lor cuprinde aproape toate genurile – de la Beatles la Chris Rea, de la Simon & Garfunkel la Maroon 5.
„Puţine piese ne-am propus să le cântăm; majoritatea ne-am trezit cântându-le şi ne-am dat seama că sună „altfel”. Evităm termenul de evergreen-uri pentru că e atât de răspândit şi poate însemna atâtea lucruri, dar de fapt e vorba chiar de melodii foarte frumoase, multe celebre, pe care le cântăm aşa cum le simţim: ca într-un concert unplugged, tot timpul pe două voci, ca la o întâlnire cu prietenii.”
Tudor Anghelescu a avut o intensa activitate si ca chitarist profesionist. In 2006, a evoluat pe scena Filarmonicii George Enescu din Bucuresti. In 2006, a fondat, impreuna cu Constantin Stanciu, Mihai Melinescu si Ciprian Parghel, prima orchestra de tango din Romania, cu care a sustinut numeroase concerte, atat in cadrul scolii El Tango, cat si in diverse cluburi de jazz.

Au o bogata experienta instrumentala in muzica clasica si ambientala, concertele lor cuprinzand de la chitara clasica muzica latino-americana veche si tango argentinian la evergreen-uri unplugged cu muzica anilor `60-`90.
„Gramaticienii si-au pus intrebarea de ce a disparut perfectul simplu”. El nu a disparut se gaseste pe Ferdinand 53-55, in bar Deja Fu…

Anunțuri

Un răspuns to “Seara de chitara clasica si evergreen-uri in Deja Fu…”

  1. Cre ca fiecare eveniment ar merita sa fie comentat si ulterior. Adica pe mine, daca n-am fost, ma roade totusi curiozitatea … vreau sa stiu cum a fost … poate data viitoare nu-i mai ratez. Se poate?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: