Atentie la bere

gardianul_19022009-barbat-internat-in-stare-grava-dupa-ce-a-baut-o-doza-de-timisoreana

Comunicatul de presa al celor de la Ursus

Va rog gasiti mai jos un comunicat din partea d-lui Andrei Haret, vicepresedinte vanzari si distributie URSUS Breweries:

“Stimate D-le. / D-na

Sunteti probabil la curent cu stirea transmisa in presa in legatura cu un eveniment nefericit petrecut in Barlad in care un consumator a acuzat probleme de sanatate cauzate de o bere. Imediat ce am aflat despre acest incident am demarat toate procedurile interne de verificare.

S-au facut toate verificarile interne de calitate pentru berea din lotul suspectat, iar rezultatele analizelor confirma ca toti parametrii analitici si microbiologici sunt conformi pentru lotul respectiv, ca si cei senzoriali care sunt in limite normale: culoare, miros, gust. Nimic nu indica faptul ca vreun aspect al procesului de fabricare ar fi putut cauza o problema de sanatate a consumatorului.

Pentru Ursus Breweries calitatea produselor noastre si siguranta consumatorilor au o importanta majora si, in acest sens, depunem in continuare toate eforturile necesare pentru a afla cu exactitate detaliile legate de acest incident. Vom colabora cu toate autoritatile competente pentru finalizarea cat mai rapida a investigatiilor. Imediat ce noi informatii vor fi disponibile, va vom tine la curent.

Daca doriti mai multe informatii sau clarificari va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.

Cu stima,

Andrei Haret

Vicepresedinte Vanzari si Distributie

URSUS Breweries”

Tot mortul e de vina.

Anunțuri

3 răspunsuri to “Atentie la bere”

  1. Am renuntat la „Timisoreana”

  2. Salutare! Timisoreana, ca si Ursus sunt niste posirci. Nu ai cum sa faci atata bere cata se bea decat daca plantezi hamei pe o suprafata de doo ori mai mare decat Terra. Sunt f putine beri care mai respecta reteta, care o lasa la maturare. Dar ce fac Ursus e deja bataie de joc. Drept dovada.

  3. @mtcsol: salve si tunuri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: