ACT Unplugged in Deja Fu…

Sambata, 21 februarie, ora 20:00 bar Deja Fu… va invita la un concert unplugged cu formatia ACT. Concertul face parte din   campania de promovare a noului lor album, „EXACT”, dar si preluari cintate intr-o maniera originala.

Despre ACT de catre specialisti:

„Cu toate kitch-urile muzicale care aduc bani grei marilor case de discuri şi care înceţoşajază mintea românului, cu toate opreliştile impuse de conjuraţia celor 7 majori, cu toate piedicile mass-mediei puse muzicii din underground cu voie sau fără voie, cu toate cele trendy, cool şi stylish, cu toate aceste rele, trupa ACT are un cuvânt greu de spus în muzica românească” (Radu Lupascu – „Arta sunetelor”)
„Cu o componenta absolut de exceptie pentru peisajul metalic autohton, trupa ACT iese pe piata cu un material exceptional şi surprinzator de bun, un album produs in Romania cum de foarte mult timp nu am mai ascultat. Se observa fara nici o umbra de indoiala calitatea şi experienta extrem de vasta a acestor muzicieni […].” (Dan Achim – „Maximum Rock Magazin”)
„O propunere ar putea fi primul album al unei trupe care se ridica din adancuri pentru a face haos in showbizul din bransa: ACT. 12 piese la care sa scuturi din plete cu entuziasm si angajament […] (FHM)

Perfectul simplu e o actiune-punct. Cu el stii doar ca s-a intamplat intr-un anume fel si nu altcumva.

O seara de muzica si buna dispozitie, doua actiuni simple pe care le puteti vedea Sambata 21-02-2009 in bar Deja Fu… din bulevardul Ferdinand nr. 53-55.

act

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: