Candidati la sectorul 2

Ideea, e in felul urmator. Azi, am vazut o stire in care Ludovic Orban ne anunta candidatii PNL la primariile de sector. http://www.realitatea.net/177086_PNL-a-stabilit-candidatii-pentru-primariile-de-sector-.html. Ce mi-a atras atentia a fost ca la sectorul 2, unde de altfel locuiesc si eu, candidatul PNL este Directorul general al Institului National de Administratie (INA), Dragos Dinca http://www.ina.gov.ro/ina-management01.php?lang=ro. Anuntul facut de catre vicepresedintele PNL, Ludovic Orban nu cred ca a luat prin surprindere nici un cetatean al sectorului 2, atita timp cit poza domnului Director General a fost lipita pe toate scarile de bloc, inca de acum 1 luna, iar afise cu Dragos Dinca gasim si in statiile de metrou de ceva vreme, de data aceasta ca Director General al INA. Daca vreti sa va bine dispuneti intrati si pe site la www. dragosdinca.ro , are niste poze geniale, de pe vremea cind era rocker, ceea ce este foarte bine. Partidul te vrea tuns, Roackere. Trebuie sa recunoasteti ca asculta muzica buna.

Alt candidat al primariei sectorului 2, este Robert Ionescu, avocat, presedinte al PNG-CD sector 2 si Vicepresedinte Biroul Permanent Central al PNG-CD, si in acest caz, campania se pare ca nu incepe cu o luna inainte de alegeri ci cu mult timp inainte. Domnul Robert Ionescu, a impinzit toate chioscurile si pietele din sectorul 2 cu pungi. O idee de altfel destul de buna si haioasa. Cumperi o bere, primesti o punga, cumperi doua pachete de seminte, primesti o punga. El este primarul care „Face ce nu a facut nimeni” http://www.robert-ionescu.ro/, nu stim ce face si nici ce nu s-a facut pentru ca inca nu ne-a anuntat. Deocamdata ajuta pensionarii, veteranii de razboi si persoanele cu dizabilitati, oferindu-le pachete, ce-i drept destul de consistente, cu merinde. Cred ca o sa fie o campanie de toata frumusetea si aici ma refer la faptul ca o sa ridem cu lacrimi.

Nu vorbesc despre actualul primar al sectorului 2, pentru ca deocamdata nu ne imparte nimic
si nici nu are poze prin oras, cit despre candidatul celor de la Partidul Democrat asa zis si liberal (PDL) el exista, dar nu-l cunoaste nimeni. Cine o sa fie oare, primarul sectorului 2?
May the best win

Anunțuri

5 răspunsuri to “Candidati la sectorul 2”

  1. Mihai Badicescu Says:

    Mi se pare foarte bine ceea ce face d-nul Robert Ionescu. Bravo lui!!! Din punctul meu de vedere mi se pare ca este singura persoana de la care oamenii saraci (si aici ma refer la bietii pensionari!!) au primit ceva palpabil! Adica nu simple promisiuni desi pare o simpla propaganda electorala!!! Am votat din 90′ incoace pe toti si nu am vazut nimic nici in inainte de campania electorala nici dupa ! Si atunci stau pe ganduri eu : pe cine sa votez, pe ala care da cu gura sau pe ala care macar face ceva? Cu multumiri, al vostru roman!!! Paste fericit si Doamne ajuta!!!

  2. candideaza si subsemnatul din partea pntcd ;-)

  3. Nicoleta Says:

    Jos cu Ontanu !!! Hai Robert Ionescu !!!

  4. Stiu cu cine voi vota dar nu are rost sa-i mai spun numele tot ce stiu e ca sectorul 2 trebuie sa scape de lepra de ontanu!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: